*УВАГА  У період пандемії, війни або військового стану та закриття кордонів квитки поверненню не підлягають.
Але квиток можна переносити на фіксовану або відкриту дату (відкрита дата – до 180 днів).
Вартість послуги перенесення квитка – 10 євро (або гривневий еквівалент по курсу компанії на день реалізації послуги).
Послуга доступна не пізніше ніж за 48 годин до відправлення.
Потрібно написати запит у довільній формі на електронну адресу: euroclubbus@gmail.com

Бюджетний гід по Відню

06 лютого 2020 4621

Відень входить до списку найдорожчих міст світу. Це не означає що потрібно рік збирати гроші для поїздки в Австрію. Євроклуб підготував для вас гід по бюджетному Відню. Зберігайте та користуйтеся!

Бюджетний гід по Відню / image: 5

Музеї

За безкоштовно дивитися на твори світових художників ніхто часто пускати не буде. Для завзятих є перша неділя кожного місяця, коли плату за вхід в багато музеїв ніхто не бере. Якщо вам ще немає 19 років, то ви — дитина — можете потрапити в деякі музеї безкоштовно. Не забувайте і про привілеї для студентів — для них не безкоштовно, але є знижки.
 Бюджетний гід по Відню / image: 1

Фестивалі

У Відні можна навіть в філармонії побувати на безкоштовному концерті. В кінці червня кожного року будь-який бажаючий може долучитися до високого мистецтва. У той же час спробуйте свою витримку на Donauinselfest. Це ще один безкоштовний фестиваль під відкритим небом, куди з'їжджаються світові групи.
Є шанс навіть потрапити до Віденської опери всього за 3 євро! Підступ в тому, що за таку ціну ви займете тільки стояче місце. Тому, такий варіант підходить тільки для найвитриваліших.
Бюджетний гід по Відню / image: 4


Їжа

Не безкоштовно, а за помірну плату. Наприклад, в кафе Wiener Deewan працює система «плати, скільки хочеш». А спробувати там є що. По місту безліч фонтанчиків з питною водою. Якщо ви тривожитесь пити з фонтанчиків, то в кав'ярнях також подають воду безкоштовно, головне не забути уточнити яка саме вода вам потрібна.
Бюджетний гід по Відню / image: 2

Собори

Ось тут розгулятися можна на славу. Капуцінеркірхе, Карлскирхе, Собор Святого Стефана, Церква святого Михайла і це ще не весь список. Не забувайте зручне взуття, так як часу для прогулянок чарівними храмами знадобиться багато.

Відправитися до Відня можна щосереди та щосуботи комфортабельними автобусами EUROCLUB.

Квитки в Австрію