*ВАЖЛИВА АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Автобуси компанії Euroclub їдуть без змін в графіку та БЕЗ НЕСАНКЦІОНОВАНИХ ЗАТРИМОК НА КОРДОНІ!
ПОТОЧНУ ІНФОРМАЦІЮ оновлюємо два рази на день в нашому телеграм каналі. ПІДПИСАТИСЯ НА ОНОВЛЕННЯ

*УВАГА  У період пандемії, війни або військового стану та закриття кордонів квитки поверненню не підлягають.
Але квиток можна переносити на фіксовану або відкриту дату (відкрита дата – до 180 днів).
Вартість послуги перенесення квитка – 10 євро (або гривневий еквівалент по курсу компанії на день реалізації послуги).
Послуга доступна не пізніше ніж за 48 годин до відправлення.
Потрібно написати запит у довільній формі на електронну адресу: euroclubbus@gmail.com

Вихідні у Відні: маршрути та визначні пам'ятки.

25 лютого 2020 5802
Романтична та аристократична — слова, якими можна описати столицю Австрії місто Відень.

Євроклуб ділиться маршрутом самими захопливими, а можливо і не найпопулярнішими місцями Відня.

#Віденська державна опера 
#Собор Святого Стефана   
#Будинок Моцарта 
#Палац Ховбург 
#Музей історії мистецтв 
#Музейний квартал 
#Віденський сецессіон 
#Віденська філармонія 
#Карлскірхе 
#Будинок музики 
#Галерея Альбертіна

Віденська державна опера
Wiener Staatsoper


Перлина міста — Віденська опера. Щорічно тут проводять близько 60 оперних та балетних вистав. Ви можете купити квиток на будь-яку з них. Вартість квитків — від двох євро до трьохсот. Найдешевші квитки купують за пару годин до початку програми і тільки на стоячі місця. Хороші місця розбирають за кілька місяців. Так що, якщо тяга до мистецтва нестерпно велика, купуйте квитки заздалегідь або будьте готові перевірити свою витримку в стоячих рядах.

Бажаєте насолодитися красою та історією будівлі — вирушайте на екскурсію. Щодня о другій годині дня проводять екскурсії російською мовою.

Собор Святого Стефана
Stephansdom


З 12 століття цей готичний собор вражає красою. У 1782 році Моцарт зіграв тут своє весілля. А місцеві жителі любовно називають його «Штеффі».

Не відвідав Stephansdom — не побував у Відні. З веж храму відкривається можливість оглянути місцеві види та відчути наскільки прекрасна столиця Австрії. Відокремлювати вас від красот міста будуть 343 ступені, ваша сила волі та наявність 7 євро для оплати входу на вежу.

У собор можна купити квиток «все включено» за 17 євро і відвідати північну та південну вежі, церкву з аудіогідом і тур катакомбами.
Вихідні у Відні: маршрути та визначні пам'ятки. / image: 1

Будинок Моцарта
Mozarthaus


З 1784 по 1787 рік великий композитор Вольфганг Амадей Моцарт жив в квартирі за адресою Домгассе № 5.

Місцевим подобається думати, що в цій квартирі музикант провів найщасливіші роки свого життя. Тут була написана одна з найвідоміших його опер «Весілля Фігаро». Тут він прожив довше, ніж де-небудь у Відні. Саме ця квартира, зо всіх інших осель Моцарта, зберіглася до сучасності.

Музей займає шість поверхів. Сама квартира композитора на другому поверсі і займає чотири кімнати. Квитки коштують 11 євро.

Палац Хофбург
Hofburg


Готика, ренесанс, бароко, ампір — палац Хофбург вмістив у собі мало не половину архітектурної спадщини світу. Ансамбль Хофбург включає 19 палаців і 18 будівель! Спробуйте не загубитися у цій пишноті.

На території комплексу розташувалася резиденція президента Австрії. Побувати там, на жаль, не вдасться. Впевнені, це не зменшить вражень, які ви отримаєте від часу проведеного в Хофбурзі.

Квитки на територію коштують 16 євро.
Вихідні у Відні: маршрути та визначні пам'ятки. / image: 2

Музей історії мистецтв
The Art History Museum in Vienna


Приголомшливо! Інших слів не виникає в голові при відвідуванні музею історії мистецтв у Відні. У головному корпусі в розпорядженні відвідувачів 91 зал! The Art History Museum in Vienna — не просто музей, це лабіринт мистецтва, образно кажучи. Виділивши для відвідування музею достатньо часу, ви пройдете цілі епохи розвитку мистецтва і насолодитеся роботами світових майстрів.

Квиток до музею коштує 16 євро.

Музейний квартал
Museums Quartier


Шістдесят тисяч квадратних метрів мистецтва у Відні — це музейний квартал. Тут можна помилуватися мистецтвом на будь-який смак. Відвідайте музей Леопольда заради австрійського модернізму, картин Шиле, Клімта, Кокошко та інших не менш прекрасних.

Фанатам незвичайного і незрозумілого варто відправитися в MUMOK — музей Сучасного мистецтва. Тут зібрано все найкраще з категорії «я теж так можу, але ніколи не зроблю».

Кунстхалле — зал для лекцій та виставок сучасного і модерністського мистецтва. Часто виставки в Кунстхалле викликають фурор серед зацікавлених.

Архітектурний центр — не просто музей, присвячений архітектурі, але і дослідницький центр.

Ціна квитків залежить від того, які музеї ви вирішите відвідати. Квиток в усі чотири музеї — 32 євро.

Віденський сецессіон
Secession building


Будівля з першого погляду привертає до себе увагу, так що прогулюючись Віднем, ви точно не пропустите його повз. Сецессіон виконаний в стилі модерн, а його дах прикрашає золотий шар, що складається з 3000 лаврових листків. Не часто таке зустрінеш.
Що таке цей Віденський сецессион? Це «храм сучасного мистецтва». Найстарша незалежна галерея в світі. Приблизно, 15 раз на рік тут проходять виставки, присвячені тільки сучасному мистецтву, і вони варті того, щоб ви їх відвідали.

Ціна квитка — 9.50 євро.
Вихідні у Відні: маршрути та визначні пам'ятки. / image: 3

Віденська філармонія
Vienna Philharmonic


Щорічно, в новорічну ніч, концерт віденського філармонічного оркестру транслюють по всьому світу. Завчасно купивши квитки, музичні гурмани можуть приєднатися до цього світового концерту.

Квитки на звичайну програму філармонії обійдуться від 30 євро. Відвідати екскурсію будівлею коштує 5 євро.

Карлскірхе
Wiener Karlskirche


Храм-музей у Відні Карлскірхе був побудований в знак подяки за порятунок міста від чуми, що бушувала в столиці Австрії вже в сьомий раз.

Відвідати храм можна за 8 євро. У ціну квитка входить можливість піднятися на оглядовий майданчик на висоті 72 метри під куполом.
Вихідні у Відні: маршрути та визначні пам'ятки. / image: 4

Будинок музики
Haus der Musik


Музей, в якому можна не тільки експонати розглядати. У Віденському будинку музики відвідувачі проводять експерименти зі звуком, диригують Віденським оркестром і навіть придумують симфонії з Моцартом.

Квиток до такого незвичного музею коштує 13 євро.

Галерея Альбертіна
The Albertina Museum Vienna


Мікеланджело, да Вінчі, Рубенс, Пікассо, Моне — знайомі імена? Впевнені, що не знайомих з їх творчістю немає. Бажаєте побачити картини цих та багатьох інших художників зі світовим ім'ям, вирушайте в галерею Альбертіна.

Вхід до галереї - 13 євро.

Подорожуйте і друзям радьте! Краще подорожей немає нічого, ми перевіряли.

Квитки до Відня